Grckokatolcke arcibiskupstvo Preov
Menu
Citt
Ak je koreom vetkho zla sebalska, koreom vetkho dobra je lska. Bez nej je boh chudobn, s ou je chudk bohat.
sv. Augustn
Grckokatolcka teologick fakulta
GMC BARKA - Juskova Voa
Facebook grkatpo
vod > Arcibiskupstvo > Spravodajstvo > Archv akci

09.04.2018 - 10.04.2018 | tanos(29212) | Prlohy
Vytlai na tlaiarni | Posla ako tip znmemu

Pozvnka na De otvorench dver v Dome sv. Faustny v Svidnku

Pozvnka na De otvorench dver v Dome sv. Faustny v Svidnku
Dom sv. Faustny a Socilne centrum Svidnk, zariadenia Grckokatolckej charity v Preove, pozvaj na De otvorench dver vo Svidnku, ktor sa uskuton 10. aprla (utorok) so zaiatkom o 8:3 0 v Chrme Boej mdrosti.
 
Program:
Stretneme sa v Chrme Boej mdrosti vo Svidnku o 8:30, kde po liturgii na vetkch ak bohat program, svedectv klientok a n hudobn hos: HANKA SERVICK. Nsledne sa presunieme do zariadenia, kde meme vidie priestory a oboznmi sa s psobenm zariadenia. Poas da bude k dispozcii monos merania krvnho tlaku a glykmie sestrou ADOS. Nebude chba ani kadoron tradcia predaja mesanka Cesta s pnom Jnom Holodkom, primtorom mesta Svidnk. Budeme radi, ak si njdete as a budete sasou tohto vnimonho da.
 
------
Dom sv. Faustny (DsF) - domov na polceste je celoron pobytov sluba pre eny v ndzi poskytovan od roku 2011. V naom zariaden poskytujeme enm socilne odborn, obslun a in sluby, ktormi sa ich sname plnohodnotne znovuzaleni do spolonosti.
 
Prostrednctvom rozmanitch innost sa u dievat sname rozvja individulne zrunosti, osvojova si pracovn nvyky a inpirova ich  k samostatnmu nezvislmu ivotu.
 
Socilne centrum Svidnk je ambulantn a ternna sluba starostlivosti o klienta, pln lohu zisovania prin zloitch ivotnch situci klientov a hadania optimlneho rieenia. Okrem pecializovanho socilneho poradenstva ponkame klientom aj in innosti. V prpade potreby pomhame darovanm obnosenho atstva alebo obuvi v rmci naich atnkov. Klienti maj monos privyrobi si na slun ivot prostrednctvom predaja poulinho mesanka Cesta.

Prlohy

Synoda 2021 - 2023
Dnes
29. marec 2024 (piatok) Miroslav
Liturgick tania:
Kalendr
Anketa
Pi sa Vm dizajn naej web-strnky?
vemi
1505491 (35 %)
me by
1380114 (32 %)
nepi
1396804 (33 %)
Hlasy: 4282409
U ste hlasovali!
TKKBS
Slovo
Rdio Lumen
TV LUX