Grckokatolcke arcibiskupstvo Preov
Menu
Citt
Charakteristickm znakom pynej a zbabelej due, ktor nem silu dfa v splnenie Boch prisben, je by nadmerne znechuten a klesa na duchu pred akosami.
sv. Bazil Vek
GMC BARKA - Juskova Voa
Facebook grkatpo
Grckokatolcka teologick fakulta
vod > Arcibiskupstvo > Spravodajstvo > Archv akci

16.10.2018 - 25.10.2018 | tanos(35005) | Prlohy
Vytlai na tlaiarni | Posla ako tip znmemu

Dom sv. Jda Tadea - Vs srdene pozva na De otvorench dver

Dom sv. Jda Tadea - Vs srdene pozva na De otvorench dver
Grckokatolcka charita Preov v meste Humenn: Dom sv. Jda Tadea denn stacionr, Socilne centrum a Sklad solidarity Humenn Vs srdene pozva na De otvorench dver, ktor sa uskuton v naich zariadeniach v Humennom da 25. oktbra 2018 (streda) so zaiatkom o 9:30 hodine.

 

Program zaneme svtou liturgiou o 9:30 v Salezinskej kaplnke sv. Jna Bosca v Humennom (tefnikova 33).

Bliie informcie s v prlohe.
 

 

------------------------- ----------------
Dom sv. Jdu Tadea je denn stacionr pre dospelch. Ide o ambulantn socilnu slubu, ktorou sa sname vytvra harmonick a domce prostredie, v rmci ktorho sa klienti socializuj, stretvaj svojich priateov a rozvjaj svoje zrunosti. Usilujeme sa o napanie individulnych potrieb a vedenie klientov k sebestanosti
Socilne centrum Humenn pecializovan socilne poradenstvo. Ide o ambulantn a ternnu slubu starostlivosti o klienta, ktor pln lohu zisovania prin zloitch ivotnch situcii klientov a hadania optimlneho rieenia. Komplexn rieenie aktulneho problmu sa sname ponknu kadmu, kto sa obrti na tto slubu. Naa pomoc je zaloen na princpoch bezplatnosti, diskrtnosti a nestrannosti.
Sklad solidarity je doplnkov sluba ako forma pomoci obanom v ndzi, kde si za symbolick manipulan poplatok mu pomc doplni bvanie, atnk, hygienick potreby a pod. drobnmi spotrebimi a inmi doplnkami rodiny a jednotlivci v ndzi.

Prlohy

Synoda 2021 - 2023
Dnes
29. marec 2024 (piatok) Miroslav
Liturgick tania:
Kalendr
Anketa
Pi sa Vm dizajn naej web-strnky?
vemi
1505488 (35 %)
me by
1380111 (32 %)
nepi
1396803 (33 %)
Hlasy: 4282402
TKKBS
Slovo
Rdio Lumen
TV LUX